Cinema

Cinema a la fresca a l’Illa Diagonal 2017

Fins al 3 d'agost, Illa Diagonal.

cinema_fresca_illa_diagonal

 

Per una raó o per una altra t’has perdut algunes de les millors pel·lícules més recents? Doncs l’onzena edició del cinema a la fresca de l’Illa Diagonal és per a tu: aquesta edició enlloc de girar al voltant d’una temàtica concreta, t’ofereix l’oportunitat de gaudir dels millors títols dels últims dos anys. I si ja n’has vist alguns, de ben segur t’encantarà tornar a veure’ls en pantalla gran, amb gandula i a la fresca!

Dijous 6, 13, 20, 27 de juliol i 3 d’agost, al parc del Centre Comercial L’Illa Diagonal de Barcelona (Jardins de Sant Joan de Déu).

  • 6 DE JULIOL DE 2017 - La llegada (de Denis Villeneuve), unes naus extraterrestres arriben a la terra, i les estranyes criatures que hi viatgen proven de comunicar-se amb els humans. Però són del tot pacífiques les seves intencions?
  • 13 DE JULIOL DE 2017 - Café Society (de Woody Allen), Jesse Eisenberg i Kristen Stewart s’enamoren amb el Hollywood daurat dels anys 30 com a teló de fons. Una de les millors comèdies del director de Manhattan.
  • 20 DE JULIOL DE 2017 - Captain Fantastic (de Matt Ross), Vigo Mortensen tracta d’oferir la millor educació possible als seus fills, vivint tots junts totalment aïllats enmig del bosc. Però podrà evitar les males influències del món real? I realment és lo millor per a ells?
  • 27 DE JULIOL DE 2017 - Requisitos para ser una persona normal, la jove directora i actriu principal Leticia Dolera intenta per tots els mitjans ser una persona normal, sense adonar-se que ningú ho és realment del tot, o sigui, normal…
  • 3 D’AGOST DE 2017  - Whiplash, el director Damien Chazelle ens proposa una reflexió sobre els límits dels mètodes educatius: fins a quin punt es pot pressionar a un jove músic perquè assoleixi la perfecció interpretativa?

 

Informació pràctica

El recinte s’obre al públic a partir de les 21.00h i la sessió comença a les 22.00h.

Preu entrades: 3,5 €; es poden comprar anticipadament per Atrápalo o a la guixeta del recinte el mateix dia, a partir de les 21.00h.

Hi ha servei de lloguer de gandules. El cost és de 2 € addicionals per gandula (opcional).

 

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.