Altres

Barcelona Districte Cultural 2021

D'octubre a desembre

barcelona_districte_cultural

El Barcelona Districte Cultural arriba a la desena edició amb 39 propostes d’espectacles d’arts en viu! 

El circuit aixecarà el teló a l’octubre, oferint una programació de teatre, música, dansa, circ i cinema. 236 funcions obertes repartides entre 32 equipaments dels deu districtes de la ciutat.

Dins de la programació d’aquesta desena edició podrem gaudir de muntatges teatrals com Boira a les Orelles, de Els Pirates Teatre; Serà el nostre secret, de La Sala La Planeta; El Silenci dels telers, de Maria Caselles; Van Gogh, de VERSUS TEATRE; ALHAYAT o la suma dels dies, de La Viciosa; Sopa de Pedres, d’Engruna Teatre; Núvols amb nadons, de La Petita malumaluga; Under the Pelucas, de Cia Dejabugo; i La Gallina dels ous d’or, de Zum-Zum Teatre.

La música sonarà de la mà dels concerts de Lucía FumeroAuraDrop CollectiveThe Crab ApplesLali BegoodSandra BautistaEl Pony PisadorIsabel Vinardell & Isabelle Laudenbach i Ambauka.

Pels amants de la dansa el circuit oferirà els espectacles Entrañas con patatas, de LosinFormAlls; 7 autoretrats, de Marc Vilajuana; AM I BRUCE LEE, de Junyi Sun i Kernel Dance Theatre; Galeria, de Jose Maldonado; Técnicas para un abrazo perfecto, de LaBoda; Echoes, de Cia Moveo; A pescar!, d’El Gecko con botas; Tal com sóc, de Pere Hosta; i Blowingde Múcab Dans. I el circ hi serà present amb OVVIO, de KOLEKTIV LAPSO CIRK; i Amb P de Pallasso, de Cia. Sabanni.

Més info a BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.