Altres

enSEXtimem

23 i 30 de novembre

ensextimem_cartell

L’Espai Jove la Fontana engega enSEXtimem, un espai chill de trobada per parlar còmodament i sense tabús de sexualitat i relacions afectives. Una tarda per gaudir, reflexionar, compartir i transformar les nostres experiències, dubtes i neguits per viure la nostra sexualitat positivament. Cada mes et proposaran diferents temes i activitats creatives d’expressió artística sobre música, pintura, dibuix, ball, video, escriptura, teatre… com a eines per explicar com ens sentim amb el sexe i els nostres rotllos.

Aquesta iniciativa està impulsada per l’Aquí T’Escoltem i La Fontana i va dirigit a persones d’entre 14 i 20 anys. És una activitat grupal gratuïta amb un màxim de 10 persones. L’activitat serà presencial o virtual en funció de les mesures sanitàries per la COVID-19 vigents en cada moment i sempre serà els dilluns de 17.30 a 19.30 h.

Per inscriure’t, enviar aquest formulari d’inscripció i aquesta declaració de responsabilitat signats digitalment per whatsapp al  630 130 979.

NOVEMBRE CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

  • 23 novembre | de 17.30 a 19.30 h | Taller d’autodefensa contra el masclisme i pancartes feministes
  • 30 novembre | de 17.30 a 19.30 h |  Autotune contra el masclisme. Aprèn a cantar amb l’autotune

Més info a ESPAI JOVE LA FONTANA

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.