Altres

EnSEXtimem

Gener, febrer i març, Espai Jove La Fontana

ensextimem_imatge

 

EnSEXtimem és un espai chill de trobada per parlar còmodament i sense tabús de sexualitat i relacions afectives. Una tarda per gaudir, reflexionar, compartir i transformar les nostres experiències, dubtes i neguits per viure la nostra sexualitat positivament. Cada mes et proposen diferents temes i activitats creatives d’expressió artística sobre música, pintura, dibuix, ball, video, escriptura, teatre… com a eines per explicar com ens sentim amb el sexe i els nostres rotllos.

Aquesta iniciativa està impulsada per l’Aquí T’Escoltem i La Fontana i va dirigit a persones d’entre 14 i 20 anys. És una activitat grupal gratuïta amb un màxim de 10 persones. L’activitat serà presencial o virtual en funció de les mesures sanitàries per la COVID-19 vigents en cada moment i sempre serà els dilluns de 17.30 a 19.30 h.

GENER

  • [AJORNAT] 18/01. Blue monday: les ratllades no són eternes. Taller de maquillatge Euphoria. Vols posar una mica de llum als dies grisos? Com et sentiries si fossis algun dels personatges de la sèrie Euphoria? T’agradaria aprendre a maquillar-te com Rue o Jules i poder explicar com et veus amb la teva ombra d’ulls i molt de glitter? Vine a fer-ho en el dia més trist de l’any!

FEBRER

  • 01/02 POSA enfront de les ITS. Ballarem a l’estil de les ballrooms amb un tastet de vogue, reflexionarem sobre desitjos i autocura amb un sèrie fòrum de “POSE”….i La Fontana is Burning! Crearem les nostres Drags, ens farem fotos, i participarem de la Drag Race (hauràs de portar roba i maquillatge per a fer la teva drag).
  • 15/02 Mask singer: canta i desemmascara a l’amor tòxic! Atreveix-te a treure la teva pròpia veu! En aquesta activitat farem un tastet de cant i tècnica vocal. Farem les nostres pròpies màscares i alliberarem les nostres veus amb un karaoke de cançons envers l’amor i les relacions afectives.

MARÇ

  • 01/03 Body Map: el meu cos és un camp de batalla. Taller d’expressió artística on farem un mapa del cos i ens connectarem amb nosaltres mateixes. Com et sents? On ets? Quina imatge tens de tu mateixa? Què és per a tu el gènere? Com sents el plaer i el desig? Quines són les teves fortaleses? Qui et cuida? On sents seguretat i confiança? Què fas amb les teves emocions? Com has crescut? Quines coses t’agradaria aconseguir?
  • 22/03 Kpopers: fandoms contra el racisme i el masclisme! Compartirem un tastet de kpop i parlarem de com ens sentim amb el kpop, qui són els nostres referents i com des dels fandoms s’han posicionat en contra del racisme i el masclisme. Farem el nostre propi fanzine de kpop com acció de resistencia!

Per inscriure’t, omple aquest formulari i, si ets menor d’edat, adjunta-hi aquesta autorització signada.

Més info a ESPAI JOVE LA FONTANA

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.