Altres

L’Orgullosa 2022

Del 21 de maig al 28 de juny

orgullosa_cartell_2022

L’Orgullosa, la celebració de l’orgull LGTBI que organitza l’Ajuntament de Barcelona, s’estendrà durant tot el mes de juny amb un programa d’activitats per tota la ciutat! Propostes artístiques que visibilitzen la pluralitat de les mirades del col·lectiu. Una programació intergeneracional, transfeminista i interseccional, elaborada en col·laboració amb les entitats i els agents de cada districte que durant tot l’any treballen per reivindicar els drets LGTBIQ+.

Es recuperarà la iniciativa Museus LGTBI, en la qual diferents museus de la ciutat de Barcelona, com ara el MACBA, el MNAC, el Museu Picasso o el Museu Marítim entre d’altres, acullen activitats relacionades amb la diversitat afectiva i de gènere.

I, com a traca final, el 28 de juny viurem la GRAN GALA MUSICAL a l’Anella Olímpica de Montjuïc. Un esdeveniment molt especial a l’Anella Olímpica de Montjuïc amb un line-up que ens farà ballar, viatjar i reivindicar totes juntes.

Més info a L’ORGULLOSA 2022

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.