Altres

Manga Barcelona 2022

Del 8 a l'11 de desembre, Fira Barcelona Gran Via

manga_2022

ATENCIÓ! Ja pots comprar les teves entrades AQUÍ

El Manga Barcelona canvia de dates i d’ubicació! 

El Manga Barcelona no ha parat de créixer en número de visitants i expositors des que va iniciar la seva aventura fa més de 25 anys, però en l’última etapa el creixement ha sigut espectacular, com ho està sent el creixement del sector del còmic i del manga i l’anime en particular. Des de fa temps, l’esdeveniment ha aprofitat al màxim les capacitats que ofereix Fira de Barcelona Montjuïc, però sembla que ha arribat el moment de seguir creixent d’una altra manera, fent la vida més fàcil per a aquests visitants i també expositors. És per això que el Manga Barcelona diu adeu a les instal·lacions que l’han acollit durant els últims 10 anys. L’esdeveniment de referència del sector del manga i l’anime es trasllada ara a Fira de Barcelona Gran Via, concretament als pavellons 4, 5 i 6 d’aquestes instal·lacions més modernes i apropiades pel Manga Barcelona actual.

mapa-web-28mb

Però no només es tracta d’un canvi d’ubicació, sinó que per tal de garantir unes dates estables any rere any, també s’ha de canviar de dates. L’edició de 2022 es celebrarà del 8 a l’11 de desembre. Si com fins ara les dates sempre eren al voltant de l’1 de novembre,  es preveu que les pròximes edicions girin al voltant dels festius del 6 i 8 de desembre.

Més info a MANGA BARCELONA

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.