Altres

Saló de l’Ensenyament 2019

Del 20 al 24 de març, Fira Barcelona Montjuïc

salo_enseyament_imatge

 

Coneix totes les propostes d’estudis: batxillerat, graus universitaris, estudis superiors, complementaris, de formació professional, art i idiomes.
El Saló de l’Ensenyament celebra 30 anys reforçant els serveis d’orientació, tant presencials com online. Comptarà amb més de 190 expositors que presentaran l’oferta formativa més completa als alumnes d’ESO i Batxillerat que visitin el saló. A més, sota el marc de La Setmana de la Formació i el Treball també tindran lloc la 16a edició de Futura, el Saló dels Màsters i Postgraus i la segona edició del Saló de l’Ocupació Juvenil, que reuniran un total de més de 250 expositors al recinte de Montjuïc. 

El saló comptarà amb diferents activitats com els tallers “EP!” per a joves i famílies, a través dels quals es guiarà els alumnes a través dels expositors en funció de la temàtica acadèmica que els interessi; les taules rodones formades per professionals de referència de diferents sectors que explicaran als joves com és el seu dia a dia a la feina i quin ha estat el camí que han seguit fins a arribar a la seva posició; o l’scaperoom “El repte de decidir”, en el qual els participants hauran de treballar diversos aspectes personals per aconseguir l’objectiu que se’ls proposa, aprenent a potenciar la seva capacitat de prendre decisions, fet que els ajudarà a afrontar el seu futur més immediat.

HORARIS:

  • dimecres , dijous i divendres: 9 h – 19 h
  • dissabte: 10 h – 20 h
  • diumenge:  9:30 h – 14:30 h

Més info i entrades AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.