Altres

Tallers i espais de trobada de l’AQUÍ T’ESCOLTEM

A tots els districtes de Barcelona

aqui_tescoltem_p

L’Aquí t’escoltem, el teu servei d’escolta i acompanyament, arrenca un munt d’activitats grupals, tallers i espais de reflexió, on poder parlar de sentiments i emocions, on resoldre conflictes, i treballar l’autoestima, el respecte, l’assertivitat…

Són gratuïtes i s’adrecen a joves de 12 a 20 anys de tots els districtes de la ciutat. Per sumar-t’hi, només has d’omplir el formulari d’inscripció.

Ciutat Vella

 • A l’Espai Jove Palau Alòs“Rap, flow i emocions”, els dimarts de 17.30 a 19.30h. T’agrada el rap, el trap o el drill? Ets d’escriure o d’improvisacions? Aprèn a expressar emocions i a gaudir d’estones chill!
 • Al Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ)“Dansa urbana: feel motion”, els dilluns de 17.30 a 19h. T’agrada moure’t amb ritmes urbans? Descobreix els teus moviments naturals!

Eixample

 • A l’Edifici Transformadors, “Crearte”, els dimecres de 17.45 a 19.45h. El taller té com a objectiu principal transmetre la representació visual d’estils, idees o conceptes de retrats i autoretrats per exposar-los. Descobrir com crear cares diferents, definir l’estil, donar personalitat i definir els personatges. Generar emocions amb els colors, les expressions i donar un caràcter concret a l’obra.
 • A lEdifici Transformadors“In(timid)ATE”, els dimecres mensualment, de 18 a 19.30h. Espai de trobada per a joves on compartir inquietuds i generar un clima de confiança on parlarem de les necessitats expressades dels participants, prenent com a eix transversal la timidesa.
 • A la Biblioteca Sant Antoni – Joan Oliver“Compartim emocions”, els dijous de 18 a 19.30h. T’agradaria formar part d’un grup de joves on compartir les vostres emocions i experiències? Vine a l’espai “Compartim emocions” i gaudeix d’expressar lliurement les teves preocupacions amb altres joves.
 • A l’Edifici Transformadors“Danzas urbanas”, els dimecres mensualment, de 18 a 19.30h. Vols tenir un espai per aprendre i dominar el twerking, estimar-te i conèixer com és el teu cos? Aquest és el teu espai! Expressa’t tal com vols!

Sants-Montjuïc

 • A l’Espai Jove La Clau“Tastets-taller d’autodefensa feminista, arteràpia i fotografia”. Els dilluns (quinzenalment) de 18 a 19.30h, del 03/10 al 12/12. Es faran 3 mini cicles, un a cada mes (octubre, novembre i desembre) amb les diferents temàtiques proposades per les joves.
 • A l’Institut Lluis Vives“Espai compartim: Entre joves”, els dimarts de 17.30 a 19.30h. Taller en el que les mateixes participants proposen les activitats i es treballen temàtiques relacionades vinculades a la gestió emocional.

Les Corts

 • A l’Espai Tomasa Cuevas“Taller de rap”, els dilluns de 17.30 a 19h. Taller per a joves que vulguin aprendre a escriure cançons, a compartir les seves experiències a través de la música. Farem també, al llarg del trimestre, dos “bolos” per així posar en pràctica allò que anem aprenent i compartint.
 • A l’Espai d’Adolescents Jovecardí“Entre joves”, els dimarts de 18 a 20h. Espai de autodefensa feminista, on tractem temes de cos, emocions, suport mutu, el gènere, LGTBIQ+, sexoafectivitat, i diferents inquietuds que vagin sorgint.

Sarrià-Sant Gervasi

 • A l’Espai Jove Casa Sagnier“Entre joves”, els dilluns de 17.30 a 19.30h. Un espai de correlació on els i les joves es puguin sentir còmodes i parlar sobre els temes que els interessi a través de diferents tècniques com fotografia, animació, lettering, defensa personal, vídeo, sexualitat, trap, twerk i tot el que et puguis imaginar fer junt amb altres joves! Per a joves de 14 a 20 anys.
 • A l’Espai Jove Casa Sagnier“DesagobiARTE”, els dijous de 17.30 a 19.30h (quinzenalment). Apropa’t a parlar sobre l’ansietat i l’estrès, a través de l’expressió artística, per millorar el teu benestar. En un espai de seguretat i confiança on xerrar i escoltar altres persones, aprendre i desaprendre! Per a joves de 12 a 20 anys.

Gràcia

 • A l’Espai Jove La Fontana“Maquillatge & autoestima”, els dimecres de 17.30 a 19.30h. T’agrada expressar-te amb el maquillatge i vols aprendre tècniques per fer-lo? Penses que és important tenir autocura i enfortir l’autoestima? Vine a compartir amb altres joves tips de maquillatge i d’amor propi. Per a joves de 15 a 20 anys.
 • A l’Espai Jove La Fontana“Literalment emocions. Dibuix, creativitat, motivació i autoestima”, els dilluns de 17.30 a 19.30h. Si t’agrada crear i dibuixar i parlar amb altres joves… i no t’aniria malament enfortir l’autoestima i donar-li una empenta a la teva motivació… Aquesta activitat t’interessa! Per a joves de 12 a 15 anys.

Horta-Guinardó

 • A l’Espai Jove Boca Nord“Crearte”, els dimarts de 17.30 a 19.30h. Troba en l’art i els processos artístics una via per comunicar i compartir el que t’emociona. Coneix altres joves i les teves emocions, mentre aprenem diverses tècniques amb què gaudir de l’art com el fanzine, el còmic, la fotografia, el retrat i l’autoretrat, la il·lustració, el modelatge, stop motion i moltes més!
 • A l’Espai Jove Boca Nord“Enfronta’t: arts marcials i emocions”, els dilluns, de 17.30 a 19h. Com treus la ràbia? I la frustració? Sabries canalitzar-la en benefici propi? Descobreix els teus propis recursos, pren consciència de les teves emocions i posa’t en forma! Des de l’”Enfronta’t” podràs aprendre tècniques d’autodefensa, conèixer els teus punts febles i enfortir-te tan físicament com emocionalment. T’atreveixes a enfrontar-te a tu
  mateixa?
 • A l’Espai Jove Boca Nord“Entre joves”, els dijous (quinzenalment), de 17.30 a 19h. Vine a compartir dubtes, experiències i vivències amb joves de la teva edat! Entre tots i totes crearem un espai còmode per parlar sobre els temes que ens interessin (autoestima, sexualitat, diversitat corporal…), i ho farem a través de jocs, activitats, tallers, cinefòrums, xerrades i moltes més coses! Per a joves de 12 a 18 anys.

Nou Barris

 • A l’Espai Jove Les Basses“Entre joves”, els dimarts de 17.30 a 19h. Vine a compartir amb joves de la teva edat! Entre tots i totes crearem el nostre espai: jocs, manualitats, pelis, hort, música… i tot el que ens proposem! Per a joves de 12 a 20 anys.
 • A l’Espai Jove Les Basses“Cuinant emocions”, els dimecres de 17.30 a 19.30h. Espai per agafar el gust a cuinar i per compartir com estem i quines són les nostres receptes emocionals. Vine a fer i a compartir deliciosos berenars i aprofita, també, per a nodrir la teva autoestima i confiança! Per a joves de 14 a 20 anys.

Sant Andreu

 • A l’Espai Jove Garcilaso“Enfronta’t”, els dimarts de 17 a 19h. Explora’t, posa’t en forma i endinsa’t al món de les arts marcials! Curs intensiu on aprendre les tècniques bàsiques, enfortir el teu cos i motivar la teva ment. Tot això acompanyat d’altres joves on gaudir d’un espai d’oci i reflexió!
 • A l’Espai Jove Garcilaso“Aprendre a gestionar la ira i la ràbia”, els dimarts de 17 a 19h (mensualment). T’agradaria formar part d’un grup de joves on compartir les vostres emocions i experiències? Vine i gaudeix d’expressar lliurement les teves preocupacions i malestars amb altres joves.
 • A lEspai Jove Garcilaso“Entre joves”, els dijous de 17 a 18h. T’agradaria formar part d’un grup de joves on compartir les vostres emocions i experiències? Vine a l’espai “Compartim emocions” i gaudeix d’expressar lliurement les teves preocupacions amb altres joves.

Sant Martí

 • Al Centre Cívic Can Felipa“Entre joves”, els dilluns de 17 a 18h. Vine a compartir dubtes, experiències i vivències amb joves de la teva edat! Entre tots i totes crearem un espai còmode per parlar sobre els temes que ens interessin (autoestima, sexualitat, diversitat corporal…), i ho farem a través de jocs, activitats, tallers, cinefòrums, xerrades i moltes més coses! Per a joves de 12 a 18 anys.
 • Al Centre Cívic Can Felipa“Crearte . Creació artística i emocions”, els dimecres de 17.30 a 19.30h. Troba en l’art i els processos artístics una via per comunicar i compartir el que t’emociona. Coneix altres joves i les teves emocions, mentre aprenem diverses tècniques amb què gaudir de l’art com el fanzine, el còmic, la fotografia, el retrat i l’autoretrat, la il·lustració, el modelatge, stop motion i moltes més!

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.