Altres

Tens un Espai Jove al costat de casa!

Troba el teu!

joves_saltant

Notícia original: ajuntament.barcelona.cat/joves

Els Espais Joves són equipaments municipals adreçats a adolescents i joves d’entre 12 i 35 anys. Tots ells disposen d’uns serveis bàsics d’acollida i atenció informativa, de trobada, de dinamització per a adolescents i de dinamització juvenil.

També hi pots trobar uns serveis complementaris i/o específics que inclouen el suport a l’estudi, l’acompanyament i escolta; la facilitació i difusió de la creació cultural i artística; el foment d’activitats socioculturals, formatives i de lleure; o l’acompanyament a iniciatives juvenils i de foment de l’associacionisme.

Als Espais Joves pots trobar un programa estable d’activitats (concerts, tallers, actuacions, exposicions…), sales d’assaig d’arts escèniques i musicals, espais de participació i trobada, i diferents serveis de joventut com Punts infoJOVE, iniciatives de suport a l’associacionisme juvenilPunts “Aquí t’escoltem!” d’escolta i acompanyament…

Troba el teu!

Ciutat Vella

Sants-Montjuïc

Les Corts

Sarrià-Sant Gervasi

Gràcia

Horta-Guinardó

Nou Barris

Sant Andreu

Sant Martí

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.