Altres

Tens un Punt InfoJOVE (PIJ) al costat de casa!

T'esperen per resoldre els teus dubtes!

Notícia original: ajuntament.barcelona.cat/joves

Els PIJ són equipaments on podràs trobar tota aquella informació que t’interessa mitjançant l’atenció personalitzada i gratuïta de professionals. En alguns districtes i en dies concrets, també pots parlar amb l’equip d’informació dels PIJ en altres espais (les anomenades Antenes infoJOVE).

També hi trobaràs activitats informatives, taulers d’anuncis, materials d’autoconsulta, exposicions, ordinadors amb connexió a Internet, serveis d’assessorament

A més a més, els PIJ:

  • Són porta d’entrada a la informació juvenil. Els i les joves i les entitats que treballen amb joves, poden adreçar-se als PIJ per obtenir les respostes i recursos que busquen: cessió d’espais, col·laboracions…
  • Impulsen accions i serveis per a l’ocupació juvenil i de qualitat per lluitar contra les elevades taxes d’atur i les precàries condicions laborals dels i les joves.
  • Ofereixen activitats a demanda. Treballes amb joves i has detectat que tenen alguna demanda concreta d’informació? Parla amb el PIJ de referència del teu Districte.
  • Tramiten carnets. Als PIJ pots tramitar carnets internacionals d’estudiant (ISIC), alberguista, professor (ITIC)… 
  • Faciliten l’ús lliure, la cessió i el lloguer dels seus espais. Busques un espai de trobada, per estudiar, desenvolupar els teus projectes…? Sou un grup de joves, una entitat o empresa i voleu llogar un espai? Compteu amb els PIJ!
  • Disposen d’una completa Viatgeteca. Consulta-la si estàs planificant un viatge, una sortida de cap de setmana, una volta al món, una escapada només durant els dies de vacances…

LLISTAT Punts InfoJOVE

També els trobaràs a FACEBOOK i  a TWITTER

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.