Altres

Tres Tombs Infernals de Sant Andreu 2021

De l'11 al 23 de gener

Tres-tombs-infernals (1)

Aquest any, la 29a edició d’Els Tres Tombs Infernals serà especial, diferent. Les circumstàncies ocasionades per la pandèmia de la COVID-19 obliguen a repensar qualsevol esdeveniment i l’acte no es farà al carrer amb el seu format habitual de representació teatral i tombs de foc.

Els Tres Tombs Infernals, que s’haurien fet el dia 9 de gener de 2021 es transformaran en Els Tres Tombs Infernals Escàpolsun joc interactiu, a l’estil d’una Escape Room. El joc es desenvoluparà entre l’11 i el 23 de gener i està dirigit a tothom qui vulgui passar una estona entretinguda. Els participants hauran de superar diverses proves relacionades amb personatges de l’acte i alguns moments clau que trobaran a les botigues de Sant Andreu.

Cada cop que se supera una de les proves, el participant rebrà un codi que, juntament amb els codis de totes les proves, donarà accés a un formulari a la web del joc per tal d’introduir-los,  demostrar que s’ha superat el joc i participar al sorteig d’uns petits obsequis:

  • Samarreta disseny exclusiu La Satànica de Sant Andreu
  • Got reutilitzable de la Satànica de Sant Andreu
  • Mascareta de la Satànica de Sant Andreu

Més info AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.