Art

CRIMS L’EXPOSICIÓ

Fins al 10 d’abril, Palau Robert

crims_expo

CRIMS L’EXPOSICIÓ és un recorregut immersiu a través del prisma del programa radiofònic i televisiu Crims pel panorama criminal i social dels últims temps a Catalunya. Mitjançant una combinació d’espais, imatges, sons i contingut digital originals mostrem la realitat i la mort, i tot el món que l’envolta. Obrim la porta a la interacció i a la reflexió per a posar llum a la foscor.

Des que existeixen les persones, existeix el crim. És una part inextricable de l’experiència humana. El crim ens espanta, ens commociona, ens fascina. Necessitem algú que ens doni respostes, posi llum a la foscor i ens ajudi a entendre per què matem. 

CRIMS L’EXPOSICIÓ  es proposa un recorregut pels crims més rellevants de la nostra història recent que ens transporta des de l’horror de l’assassinat, el patiment de les víctimes i el seu entorn, fins a la fascinació per la justícia. La investigació aporta la llum que revela la realitat i ens permet conèixer allò que en l’obscuritat de la ignorància queda amagat.

Més info a CRIMS L’EXPOSICIÓ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.