Art

Expo FLOW

Del 20 de juny al 8 de juliol, Espai Jove La Fontana

expo_flow_cartell

Flow sorgeix del projecte SEXus i proposa abordar un aspecte invisibilitzat de les nostres sexualitats: els fluids corporals. Alguns fluids són gairebé imperceptibles, altres s’expulsen com corrents ferotges i és impossible que passin inadvertits, en alguns casos intensifiquen els nostres plaers i de vegades no tenen res a veure amb ells, alguns sorgeixen, de forma voluntària i altres són aconseguits a través de posar la nostra atenció plena i de la pràctica. Els nostres fluids també poden ser indicadors de salut. Reconèixer-los i cuidar-los aporta més recursos per mantenir una vida sexual saludable i més plaent. D’altra banda, els fluids corporals tenen la capacitat de generar emocions que influeixen en la vivència de les nostres sexualitats: vergonya, culpa, seguretat, alegria.

Per totes aquestes raons, el nostre principal objectiu és contribuir amb un granet de sorra per anar eradicant tabús i prejudicis sobre els fluids, brindar informació perquè totes les persones puguin gaudir de la seva sexualitat d’una manera plena en el marc d’ampliació de drets.

Aquesta és una exposició d’il·lustracions a càrrec d’Arte Mapache! i la podràs veure a l’espai del Punt infoJOVE de Gràcia. La inauguració serà el 20 de juny a les 18 h amb música en directe, intervenció de la il·lustradora, projecció d’un vídeo, kits del plaer, i molt més! Estarà penjada fins al 8 de juliol!

Més info AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.