Art

Exposició Football. Art. Icons.

Fins al 28 de maig, Casa Seat

expo_football_arts_icons_imatges

Una pilota, 2 equips, 22 jugadors, 90 minuts i un resultat. I no obstant, el futbol no només s’explica amb números.

Football. Art. Icons. és l’exposició que CASA SEAT acollirà fins al 28 de maig. Una exposició que juga amb l’art, el futbol i la iconografia i que ha estat elaborada per l’il·lustrador Guillem Bosch i la revista Panenka.


En aquesta exposició volem endinsar-nos en la història de l’esport més global a través dels seus protagonistes, jugadors i entrenadors de llegenda, que cobren vida a través del llapis de Guillem Bosch. Les seves frases més cèlebres són només l’excusa per abordar una sèrie de personatges que el temps ha convertit, a més d’ídols per als aficionats, en icones de la cultura pop: Alexia Putellas, Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Megan Rapinoe, Pep Guardiola, Thierry Henry, Gianluiggi Buffon, Jorge Valdano, Ronaldo Nazario, el Cholo Simeone, Mia Hamm, Zinedine Zidane, Dani Alves, lker Casillas i un llarg etcètera, pilotaran en aquesta exposició on el futbol i l’art es donen la mà per celebrar la facilitat amb què aquest esport crea ídols globals i icones generacionals.

Més info a CASA SEAT

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.