Art

Exposició “Fusta i rodes: la història del skateboard”

Fins al 26 de febrer, Casa Seat

expo_fusta_sobre_rodes

Sören Manzoni, fundador del primer museu de skateboard a Espanya i que compta amb una de les col·leccions més imponents de la cultura del monopatí d’Europa, s’uneix a CASA SEAT per dur a terme “Fusta i rodes: la història del skateboard”.

A través d’un recorregut històric, que va des de l’inici dels monopatins als anys 40 fins a l’actualitat, els visitants podran conèixer i gaudir de peces úniques i estacions temàtiques i interactives on es podrà veure, entre d’altres, la taula utilitzada a l’enregistrament de la pel·lícula Retorn al Futur, la que va deixar Tony Hawk a la seva última visita a Barcelona o la taula i vestuari olímpic utilitzat per Danny León a Tòquio 2020. A més, d’una estació única com la Secció Freak o un boombox photocall.

L’exposició es pot visitar lliurement a l’horari d’obertura de l’espai i es programaran una sèrie d’activitats paral·leles relacionades amb la cultura urbana.

Més info a CASA SEAT

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.