Art

Exposició ‘Lesbianes i molt més’

Fins al 31 de maig, Centre LGTBI de Barcelona

expo_lesbianes_i_molt_mes

A través d’una selecció de 30 instantànies, la fotoperiodista Hanna Jarzabek reflexiona sobre diverses problemàtiques que pateixen les dones lesbianes a Polònia.

La mostra és un projecte de la fotoperiodista Hanna Jarzabek, qui viatja a la seva Polònia natal per denunciar la doble discriminació que pateixen les dones lesbianes en aquest país: la relacionada amb l’orientació sexual i la vinculada a l’incompliment del rol familiar que la societat els hi atribueix. Aquesta situació provoca la seva invisibilitat en l’espai públic.

Lesbianes i molt més recull, justament, les històries d’aquestes dones, unes vides que van més enllà de qui estimen, i que comprenen altres esferes com la laboral, la personal i l’activista.
Les 30 fotografies que conformen l’exposició són un retrat de la quotidianitat de 12 parelles, tot i que inicialment Jarzabek va treballar amb moltes més. Les conseqüències que podria tenir la seva sortida de l’armari en l’àmbit familiar i laboral van fer que moltes d’aquestes dones s’ho repensessin i preferissin seguir vivint en l’anonimat.

Més info AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.