Art

Exposició Refugiats i Ucraïna

De l’1 al 19 de desembre, Espai Jove La Fontana

expo_ucraina_web

L’exposició “Refugiats i Ucraïna: conflicte i racisme des de l’ull del periodista freelance” mostra la realitat d’Ucraïna en l’actualitat des de les càmeres de quatre fotoperiodistes catalans. Un recorregut per fotografies que ens porten a reflexionar sobre la realitat del conflicte i el racisme que se’n desprèn.

Les obres exposades pertanyen a diversos fotoperiodistes freelance, com en David Melero, Marc Sanye, Alfons Cabrera i Pau de la Calle. Les fotografies escollides mostren amb exactitud, i des d’una mirada sensible i crítica, els estralls de les guerres i pretenen posar rostre al que sovint es parla amb xifres. Per diversificar la mostra de la problemàtica dels refugiats i per donar peu a reflexionar sobre la diferència de tractament entre el conflicte d’Ucraïna i d’altres succedanis, l’exposició comptarà també amb fotografies d’altres indrets, com Lesbos o Líbia.

Més info a ESPAI JOVE LA FONTANA

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.