Cinema

8 pel·lícules ben marcianes

Maig i juny, Centres Cívics de Barcelona

activitats_mart_tw

Coincidit amb l’exposició MART. EL MIRALL VERMELL que es pot visitar el CCCB,  la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona i les Biblioteques de Barcelona engeguen un programa d’activitats dedicades al planeta vermell: pel·lícules, visites guiades, xerrades, concerts,… El programa complet d’activitats el trobaràs AQUÍ

PROJECCIONS MARCIANES

El CC Tomasa Cuevas, un dels equipaments de la xarxa més fidels al setè art, proposa el cicle L’evolució cientificotecnològica a través del llenguatge cinematogràfic amb quatre projeccions programades.

El CC Ateneu Fort Pienc, un dels altres centres que té una programació estable de cinema, aposta pel cicle Marcianades: Mart en l’imaginari col·lectiu a través del cinema.

Acabem el repàs de la cartellera amb la pel·lícula a la fresca Dr. Strangelove or How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (CC Casa Golferichs, 04/06 – 20.30 h) al pati del Xalet de la Gran Via.

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.