Cinema

GRADES OBERTES AL CANÒDROM

Del 5 de juliol al 9 d'agost, Canòdrom Parc de Recerca Creativa

GRADES_CANODROM_2019

 

Les grades del Canòdrom seran l’escenari on es podran veure sis pel·lícules que reflexionen sobre els límits de la creativitat i la ciència. Totes les pel·lícules es projectaran a les 22 h en versió original subtitulada en espanyol.

PROGRAMACIÓ:

  • 5 de juliol – 22h - Ready Player One: Any 2045. Wade Watts és un adolescent que prefereix el món de realitat virtual OASIS al món real. Un dia el creador d’OASIS mor; just abans, ofereix el control de la seva empresa al guanyador d’un concurs que ha dissenyat amb la finalitat de trobar un digne hereu. Wade aconsegueix resoldre el primer trencaclosques del premi, i entra en competició amb milers de jugadors i una empresa rival per aconseguir el trofeu.
  • 12 de juliol – 22h - Eva: En un futur no gaire llunyà, els éssers humans viuen acompanyats de criatures mecàniques. L’Álex, un prestigiós enginyer cibernètic, torna al seu poble amb un encàrrec de la Facultat de Robòtica: la creació d’un nen robot. Allí coneixerà l’Eva, filla del seu germà David i de la seva exnòvia Llana, amb la qual establirà una relació molt especial.
  • 19 de juliol - Gravity: Mentre reparen un satèl·lit fora de la seva nau, dos astronautes sofreixen un greu accident i queden surant a l’espai. La missió exterior semblava rutinària, però una pluja d’escombraries espacials els arrossega i es produeix el desastre: el satèl·lit i part de la nau queden destrossats, deixant la Ryan i el Matt  completament sols, moment a partir del qual intentaran per tots els mitjans buscar una solució per tornar a la Terra.
  • 26 de juliol – 22h - Gattaca: En un món perfecte, Gattaca és un centre d’estudis i de recerca espacial per a joves amb un patrimoni genètic impecable. Jerome Morrow, el candidat ideal, veu la seva vida destruïda per un accident, mentre que Vincent Freeman, un fi ll concebut de manera “natural” i per tant sense l’ADN adequat, somia d’anar a l’espai. Cadascun d’ells permetrà a l’altre aconseguir els seus somnis, desafi ant les les lleis.
  • 2 d’agost – 22h - Agora: En el segle IV, Alexandria, la ciutat més important d’Egipte, s’havia convertit en l’últim baluard de la cultura enfront d’un món en crisi, dominat per la confusió i la violència. L’any 391, hordes de fanàtics s’acarnissen contra la biblioteca d’Alexandria. Atrapada entre els seus murs, la brillant astrònoma Hypatia, filòsofa i atea, lluita per salvar la saviesa del món antic, sense percebre que el seu jove esclau es debat entre l’amor que li professa i la seva llibertat.
  • 9 d’agost – 22h - Figures Ocultes: A començaments dels anys 60, tres brillants dones científiques afroamericanes lluiten per ser acceptades dins dels equips d’elit de la NASA, en ple inici de la carrera espacial. Per aconseguir-ho, s’han d’enfrontar amb el desafiament de sobreposar-se a tots els obstacles dels estereotips de l’època, durant l’ambiciós projecte de posar en òrbita l’astronauta John Glenn.

Més info AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.