Cinema

Pantalla Barcelona 2021

Del 19 d’octubre de 2021 al 23 de febrer de 2022

pantalla_bcn

El cicle PANTALLA BARCELONA acosta el cinema a les pantalles de diferents centres cívics de la ciutat: Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, Ateneu Fort Pienc, Zona Nord, Vil·la Florida, La Sedeta, Cotxeres de Sants, La Sagrera “La Barraca”, i Josep Maria Trias i Peitx, i l’Auditori Sant Martí. 

En total, aquesta edició oferirà 66 projeccions de 12 pel·lícules de temes variats. Es podran veure Adú, de Salvador Calvo; La hija de un ladrón, de Belén Funes; Las niñas, de Pilar Palomero; My mexican Bretzel, de Núria Giménez Lorang; La dona il·legal, de Ramón Térmens; Una mujer fantàstica, de Sebastián Lelio; El cuarto reino. El reino de los plásticos, d’Adán Aliaga i Àlex Lora; Niños somos todos, de Sergi Cameron; Les Perseides, d’Alberto Dexeus i Ànnia Gabarró; L’escriptor d’un país sense llibreries, de Marc Serena; Sense sostre, de Pep Garrido i Xesc Cabot, i El hoyo, de Galder Gaztelu-Urrutia.

Consulta la programació AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.