Conferències

Parlem sobre VIH: estem les joves ben informades?

5 de desembre, Espai Jove La Fontana

parlem_vih_p

La profilaxis pre-exposició, coneguda com a PrEP, és un tractament destinat a persones seronegatives -és a dir, que no conviuen amb el VIH-, per tal de prevenir la potencial transmissió del mateix. És un tractament pensat per persones que facin pràctiques de risc, o que estiguin exposades al virus amb freqüència.

Sabem realment en què consisteix? Qui el podrà sol·licitar? Quins compromisos comporta? Quines precaucions cal tenir? Aquí tens dues taules de debat sobre PrEP, VIH i relacions sexuals responsables.

  • Dijous 5 de desembre, a les 19h – Espai Jove La Fontana – APPS per lligar i VIH: més estigma o normalització?

Vol posar el focus el fenomen de les Apps per lligar i de quina manera han transformat la manera de comunicar-nos i d’establir relacions sexoafectives amb altres persones. Específicament, volem analitzar si el fet de poder posar etiquetes i filtres sobre l’estat serològic afavoreix la normalització del VIH (entenem normal com a habitual, quotidià) o si genera un augment de la serofòbia.

 

Més info a CONSELL DE JOVENTUT DE BARCELONA

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.