Esport

Parcs Esportius Urbans de Barcelona

Els coneixes?

PARC_URBA_BARCELONA
Notícia original: ajuntament.barcelona.cat/esports

A Barcelona tens 4 Parcs Esportius Urbans per practicar els esports que més t’agraden amb el teu monopatí, patinet, patins o bicicleta:

  • Parc Esportiu Urbà de la Mar Bella: Situat al districte de Sant Martí, té una superfície de 2.985 metres quadrats i consisteix en una zona polivalent amb diferents dificultats i àrees.
  • Parc Esportiu Urbà d’Àurea Cuadrado: Situat a la Maternitat i Sant Ramon, incorpora elements propis de les places urbanes com ara bancs, escales, grades, plataformes i plans inclinats.
  • Parc Esportiu de la via Favència: Situat a Nou Barris, té 2.200 metres quadrats i incorpora tots els elements necessaris per a la pràctica dels esports d’acció (l’horari del parc és de 9 a 22h).
  • Parc Esportiu Urbà del Baró de Viver: L’última construcció d’aquests parcs, al barri de Sant Andreu, conté elements com dunes, plataformes o baranes.

Recorda que… Es recomana la utilització del casc, genolleres i colzeres, i està prohibit utilitzar estreps metàl·lics. A l’hora de la pràctica, s’han de respectar els torns i mantenir l’espai el més net possible per als que vénen després. Està prohibit fer pintades al mobiliari com també utilitzar cera, ja que pot alterar l’ús de les persones que patinen. 

 

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.