Esport

Parcs Esportius Urbans de Barcelona

Els coneixes?

PARC_URBA_BARCELONA
Notícia original: ajuntament.barcelona.cat/esports

A Barcelona tens 5 Parcs Esportius Urbans per practicar els esports que més t’agraden amb el teu monopatí, patinet, patins o bicicleta:

  • El Parc Esportiu Urbà de Baró de Viver està situat a la zona a tocar de la parada de metro del barri, a Sant Andreu. Es tracta d’una àrea d’uns 1.200 m² de superfície que inclou els diferents elements necessaris per practicar skate: dunes, plataformes i plans inclinats, bancades, volcans, baranes de rails rodons i angulars, gaps de diferents formes (euro gap, bank gap, sushi gap) rampes per saltar o lliscar, o cua d’iguana. 
  • El Parc Esportiu Urbà de Via Favència està situat a la Via Favència, 186A, a Nou Barris. Compta amb una zona patinable polivalent, per a la pràctica de l’skate i altres modalitats d’esports urbans. Incorpora elements propis de places urbanes com ara bancs, escales, grades, plans inclinats, tots ells adaptats per a la pràctica esportiva urbana. 
  • El Parc Esportiu Urbà de la Mar Bella està situat a l’Avinguda del Litoral, 106, a Sant Martí. La instal·lació és una zona patinable polivalent, amb diferents dificultats, i amb diferents àrees per a la pràctica de diverses modalitats de l’skate. 
  • El Parc Esportiu Urbà Jardins Àurea Cuadrado està situat al carrer del General Batet, 1, a les Corts. Incorpora elements propis de places urbanes com són bancs, escales, grades, plataformes, plans inclinats, etc., tots ells adaptats i concebuts no només per facilitar la pràctica d’aquests esports, sinó també per crear un espai públic de qualitat.
  • El Parc Esportiu Urbà de la Marina està situat a la plaça del Moviment Obrer, al barri de la Marina de Port, al districte de Sants-Montjuïc. Té zones per a tots els nivells. En el disseny del parc hi han participat entitats del teixit associatiu del barri de la Marina i del món del patinatge. 

Recorda que… Es recomana la utilització del casc, genolleres i colzeres, i està prohibit utilitzar estreps metàl·lics. A l’hora de la pràctica, s’han de respectar els torns i mantenir l’espai el més net possible per als que vénen després. Està prohibit fer pintades al mobiliari com també utilitzar cera, ja que pot alterar l’ús de les persones que patinen. 

 

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.