La Mercè 2020

Mercè 2020

Del 23 al 27 de setembre

merce_2020

Benvinguts i benvingudes a la Mercè 2020! Enguany, la festa major recupera l’espai públic, acosta les celebracions a tots els districtes de la ciutat i, amb Barcelona com a ciutat convidada, posa el talent local al centre de la programació.

Les celebracions s’estendran als dies 24, 26 i 27 de setembre, amb propostes que van de les arts de carrer a la dansa, el circ, la cultura popular i, en aquesta edició, fins i tot el teatre. Tot passarà més a prop de casa que en edicions anteriors de la festa, ja que la Mercè s’acosta enguany als barris, ocupa espais nous i proposa activitats més properes a la ciutadania.
 
D’acord amb les circumstàncies que vivim, la Mercè 2020 se celebrarà amb mesures especials de seguretat i distanciament social. Les celebracions seran en horari diürn (d’11.00 a 22.00 hores), s’evitarà els actes massius i, per participar en les activitats, serà necessari inscriure-s’hi. Aquest any no hi haurà concerts multitudinaris ni activitats tan clàssiques de la festa com el correfoc o les diades castelleres però, en canvi, la Mercè serà molt més present a la programació de betevé, mitjà de comunicació oficial de la festa, i s’estendrà a molts més punts de la ciutat, de manera que segurament tindràs activitats programades a prop de casa i no et caldrà ni tan sols agafar el metro per viure la Mercè intensament. 

Més info a LA MERCÈ 2020

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.