Música

AMAIA

21 i 29 de gener, Razzmatazz

amaia

Cada vegada que puja a l’escenari alguna cosa passa, sigui sola al piano o amb banda, el resultat sempre és el mateix: ovacions i la xarxa inundada de “Amaia, te quiero”. Tothom sap que la filla pròdiga d’Iruña és especial. Alguna cosa que també es descobreix escoltant les cançons del seu àlbum debut “Pero No Pasa Nada” (2019). Deu cançons genuïnes i informals gravades entre l’Argentina i Xile amb l’ajuda d’un dels seus artistes favorits: Santiago Motorizado. Però si volem més arguments, només fa falta escoltar “El Encuentro”, un nou punt de partida en el qual Amaia s’alia amb Alizzz perquè sapiguem alguna cosa sobre el seu futur immediat. Altres sons, el mateix talent.

Una carrera discogràfica que va començar compartint la por que li donàvem observant cadascun dels seus passos “a través del cristal” i ara, uns anys i una pandèmia després, comenta la dualitat de l’edat en la qual es troba: “Ya no soy pequeña, tampoco soy mayor. Quiero ser lo que se espera de mí y seguir siendo yo a la vez”. Que això és en realitat la preocupació de qualsevol adult estàndard.

 Al FESTIVAL MIL·LENI oferirà dos concerts a la sala Razzmatazz:

  • 21 de gener de 2023 | 21h +INFO
  • 29 de gener de 2023 | 21h +INFO

 

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.