Música

BALKÖNING

Gener, febrer i març, Centre Cívic Trinitat Vella

concerts

Cicle de concerts des del balcó del Centre Cívic Trinitat Vella. 

  • HERMANOWAR Dissabte 16 de gener a les 12 h Lloc: Terrassa del Cívic Aquests dos germans ressusciten clàssics del pop, el rock, el flamenc… Sense censura, sense prejudicis i sobretot, sense vergonya. Temes de Triana, Metàlica, el Fary, La Polla Récords o Miguel Ríos es barregen en un show delirant.
  • UAL·LA! Dissabte 6 de febrer a les 12 h Lloc: Terrassa del Cívic Una expressió d’alegria, de sorpresa, fins i tot d’indignació… Amb els nostres vídeos i cançons us convidem al joc, a la investigació musical, a “menys és més”, a indagar en les possibilitats infinites de l’art, a preguntar-nos cada dia com millorar el món i els éssers que l’habiten… i a fer-ho sempre al son de l’absurd i el somriure
  • LA CLIKA PIKA Dissabte 13 de març a les 12 h Lloc: Terrassa del Cívic La Clika Pika és un grup de rap feminista i anticapitalista no mixt. Elles contribueixen a crear un escenari on també hi cap la vergonya, la por, el respecte i l’escolta en front d’una escena del hip hop habitualment masculina i masclista, on imperen altres valors com la rivalitat, la competència o la violència verbal.

Més info a CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.