Música

Els Vespres d’Hivern 2019

De l'1 al 22 de febrer, Universitat de Barcelona

els_vespres_hivern_2019_tw

 

Els Vespres d’Hivern de la Universitat de Barcelona arriben a la quarta edició disposats a omplir de música i calidesa les nits de febrer.

Es faran quatre concerts, que tindran lloc els dies 1, 8, 15 i 22 de febrer, a les 20 h, a l’emblemàtic Paranimf de l’Edifici Històric de la UB. L’entrada és gratuïta i cal descarregar-la del web. (aforament limitat)
TARTA RELENA – 1 de febrer
Tarta Relena són la Marta i l’Helena, que treballen únicament amb les seves veus. Arrangen cançons i poemes i experimenten amb diferents tècniques, colors vocals i timbres, que resulten de cantar juntes. Amb les seves harmonies i polifonies sofisticades busquen la complexitat en la senzillesa i la màxima expressió amb el mínim d’elements.
 
MARTA CASCALES ALIMBAU – 8 de febrer
Pianista i compositora de Barcelona, té formació clàssica però voluntat moderna, que presentarà el seu EP de debut Light-house. Ha actuat internacionalment i entén la música com un mitjà de comunicació amb el públic. L’acompanyaran la violinista Mireia Vila i el violoncel d’Irene Labrador.
ESCARTEEN SISTERS – 15 de febrer
Un duet revelador format per les germanes Flavia i Laia Escartín, que presenta el seu primer disc amb composicions pròpies i algun arranjament de cançons emblemàtiques. Creen una música orgànica que escurça distàncies i que, com si es tractés d’un viatge, les apropa als éssers que més estimen.
AWWZ – 22 de febrer
La Gemma és una productora i DJ barcelonina, que s’ha convertit en una de les artistes de referència tant a l’Estat com a l’Amèrica Llatina. Ha actuat en prestigiosos esdeveniments internacionals i ha col·laborat amb artistes reconeguts. Beats futuristes, pop i r&b contemporanis converteixen la seva showermusic en una cascada sonora magnètica.

 

Més info AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.