Música

Els Vespres UB 2019

Del 2 al 18 de juliol, jardí de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona

els_vespres_ub_web

Els Vespres de la UB acolliran sis concerts de grups emergents que destaquen en el teixit musical català més actual: Marcel Lázara i Júlia Arrey, Hijos del Trueno, Her Little Donkey, Rombo, Estramoni i Lauren Nine són les propostes artístiques protagonistes del cartell del 2019.

Tots els concerts són gratuïts i tindran lloc del 2 al 18 de juliol, els dimarts i els dijous, a les 21 h, al jardí de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (l’entrada al recinte és pel carrer de Diputació amb Enric Granados).

Abans de cada actuació, a partir de les 18 h, el públic podrà gaudir d’una terrassa amb servei d’entrepans gourmet a càrrec de Caravan Made, instal·lada al mateix jardí.

  • 2 de juliol: Marcel Lázara i Júlia Arrey: Dues ànimes, dues veus i un escenari desproveït d’artificis ens presenten música propera i emotiva, que s’emet des de l’alegria i la gratitud més sinceres. Brúixola d’un nou paradigma artístic als Països Catalans, presenten les noves cançons del senzill KM.0.
  • 4 de juliol: Hijos del Trueno: Els barcelonins Vicente Leone i Daniel Granados (exmembres de Tarántula) han format una orquestra de ball popular. Música mediterrània que abraça la remor i les marees d’una ciutat que canvia a cop d’onada. Presenten un primer treball que és un avançament del seu disc de debut.
  • 9 de juliol: Her Little Donkey: Quartet barceloní que combina el pop oníric lluminós i elegant amb sons contemporanis sofisticats. Presenten Where’s the glow?, un segon disc amb caràcter i concís, que tracta els començaments i les oportunitats de manera sensata i madura.
  • 11 de juliol: Rombo: Grup femení de pop independent que presenta el seu segon disc, tan honest com les seves integrants: Clara Montse Núria. Cançons lluminoses i nostàlgiques, plenes d’urgència i d’harmonies boniques que parlen del que parla el pop: d’estimar i de deixar d’estimar.
  • 16 de juliol: Estramoni: Quintet mixt assentat a Barcelona, però amb naixement a París, que presenta ara el seu primer disc, Una vida millor, un cançoner costumista exquisit i poètic, amb referències líriques del pop independent en català i la música anglosaxona.
  • 18 de juliol: Lauren Nine: La valentia és sincera i veraç en les lletres i la posada en escena de la rapera i cantant del Poblenou Lauren Nine. Una veu fresca del hip-hop, rap i R&B, que fusiona estils i emocions amb la mateixa passió i honestedat amb què recita els seus versos.

 

Més info AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.