Música

Maleducats

18 de juliol, Terrassa

maleducats_festival_cartell_nou

El Festival Maleducats informa que la seva primera edició, prevista per al 9 de maig a la Masia el Bellots (Terrassa), s’ajorna per complir amb les mesures anunciades per la Generalitat de Catalunya que pretenen evitar una major propagació del COVID-19, que inclou la prohibició temporal de realitzar esdeveniments públics en espais oberts o tancats durant un període mínim de quinze dies.
Davant d’aquesta situació, l’organització i els artistes programats han acordat realitzar el Festival Maleducats amb la participació de tots els artistes anunciats en el mateix espai, dissabte 18 de juliol.
Les entrades anticipades adquirides prèviament seran vàlides per a la nova data del 18 de Juliol. L’organització estableix fins el proper 3 d’abril la sol·licitud de la devolució de l’import de les entrades a través dels mateixos canals de venda oficials. El mail que té l’organització per aquest tema és: entrades@maleducats.com

 

MALEDUCATS transformarà Terrassa en la capital mundial de la cultura urbana, gràcies a la presència d’alguns dels millors freestylers i campions de batalles de galls internacionals, els argentins WosTrueno i Ecko, que sumen centenars de milions de reproduccions de les seves cançons a les plataformes digitals i que omplen els estadis més grans al continent americà.

Als millors improvisadors de món llatí, s’hi sumarà l’enorme rapera canària Sara Socas i tota l’escena urbana catalana, liderada per l’amfitrió del MALEDUCATS, Lildami, seguit de 31 FamPawn GangLauren NineLil RussiaEsbabyfaceFlashy Ice CreamJ. Ryco o Leby. Pel MALEDUCATS també hi passaran Tremenda Jauría i Moonkey de Madrid, Rizha i Emanero de l’Argentina, Kyotto i Fran Laoren de Galícia, Juicy Bae i Space Surimi d’Andalusia i Xavibo de Mallorca.

També hi trobaràs un espai de food truks i els serveis de Punt Lila, Creu Roja i Energy Control.

Més info a MALEDUCATS

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.