Música

NATALIA LACUNZA

25 de febrer, Razzmatazz

Natalia_lacunza_promo

Natalia Lacunza, nova incorporació del Festival Mil·lenni!!!

Va presentar-se a OPERACIÓN TRIUNFO (2018) i va quedar en tercera posició, després de Famous Oberogo i Alba Reche. Des de llavors, ens ha enamorat amb el seu talent i la seva manera de mostrar el seu món interior.

El seu primer senzill “Nana triste” va avançar el que seria el seu primer EP “Otras alas” (2019) un treball on Natalia compon, juga i arrisca amb pop estripat i dolç i un estil alternatiu que es converteixen llavors en senyal d’identitat.

Natalia presenta ara “Tiene que ser para mí”. Un àlbum rodó que tanca el més íntim del seu procés creatiu i vital: parla de despit, d’escoltar-se a si mateixa, de fer les coses malament, de derrotes i esperances, de victòries i cicatrius… Aquella nena envoltada d’art i de música ha crescut i créixer, a vegades, és dolorós, però el resultat és un treball brutal i honest que és una recompensa per a ella i un regal per a tots.

Més info a FESTIVAL MIL·LENI 2022

 

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.