Música

Nits del Fòrum

Juliol, agost i setembre

nits_del_forum_p

Et mories de ganes de tornar a anar de concert, oi? Doncs prepara’t, perquè arriba NITS DEL FÒRUM!

Nits del Fòrum és un projecte promogut per Primavera Sound que obrirà l’amfiteatre del Parc del Fòrum durant els mesos de juliol, agost i setembre a la música en directe a l’aire lliure. Al llarg de sis nits a la setmana, la música tornarà a sonar a la ciutat gràcies a una proposta que combinarà els concerts en directe al capvespre, oferta gastronòmica i sessions de DJs abans i després dels directes. 

Amaia, Dorian, Mala Rodríguez, Mishima, Carolina Durante, Hinds,… entre molts altres, pujaran a l’escenari de les Nits del Fòrum.  A més de les pròpies nits programades per Primavera Sound, d’altres propostes culturals de la ciutat com Caníbal (Sala Apolo), Arte por Derecho, Somoslas i Churros con Chocolate i fins i tot una sèrie de concerts tribut aniran completant una programació extensa i popular que abarcarà fins a 70 nits de dimarts a diumenge.

INFORMACIÓ SOBRE LA VENDA D’ENTRADES

Totes les entrades per als concerts anunciats ja estan a la venda a través de DICE. Degut a l’aforament limitat i a les mesures de seguretat i higiene, totes les entrades són de seient numerat i el seu preu varia en funció de la seva ubicació i del concert.

Més info AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.