Música

Sónar+D CCCB

18 i 19 de setembre, CCCB

Sónar+D CCCB

 

Arriba Sónar+D CCCB 2020, una edició extraordinària en formats virtual i presencial. L’oferta online conviu amb les activitats presencials que se celebren al CCCB. Un total de 140 artistes i ponents participen en més de 70 activitats, entre concerts, debats, Dj sets, workshops, exposicions i nous formats, tot posant l’accent en el talent i la creativitat locals.

Sónar arriba amb un format nou a través de diferent canals. D’una banda, com a plataforma audiovisual i digital, amb tota la seva programació en dos canals de streaming gratuït a través de www.sonar.es i www.sonarplusd.com, i també amb continguts exclusius sota demanda. De l’altra, amb activitats presencials en viu al Teatre del CCCB, que tindran aforament limitat i també es podran seguir online. Finalment, alguns dels continguts es podran seguir a través de betevé.

El programa inclou estrenes i shows exclusius per a l’ocasió de Max Cooper, Arca, Maria Arnal i Marcel Bagés, Ryoji Ikeda, Nicola Cruz, Morad, Ms Nina, El Niño de Elche, la xerrada entre Holly Herndon i Richie Hawtin, o les col·laboracions especials en format audiovisual immersiu d’Alba G. Corral amb Carles Viarnés i entre John Talabot i Desilence, entre altres.

Totes les activitats, tant les virtuals com les  presencials, requereixen inscripció prèvia, que es podrà realitzar a través de la web www.sonarplusd.com a partir de dilluns 14 de setembre a les 10:00h del matí.

Trobareu el programa complet a www.sonar.es i a www.sonarplusd.com

 

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.