Teatre

GREC 2020

Juliol

 

grec festival_2020_tw

 

La cultura torna al carrer: el festival Grec no ens abandona. A partir del 30 de juny, torna una de les propostes més esperades de l’estiu a Barcelona.

Aquest any, com tot, serà una mica especial. A banda de les mesures de seguretat i prevenció (aforments reduïts, distàncies de seguretat,…), el Grec es divideix en 3 festivals: 

  • Grec Festival: programarà, des del 30 de juny i durant tot el mes de juliol, 48 propostes a 13 espais de la ciutat. El gruix de l’oferta es concentrarà a teatres i museus de tota la ciutat i de la muntanya de Montjuïc en particular
  • Grec en Obert: començarà la seva activitat en paral·lel al Grec Festival, durant el mes de juliol. Aplegarà propostes en diferents formats, des de retransmissions en directe dels espectacles del Grec Festival a través de les xarxes o per ràdio o televisió a propostes creades expressament per ser emeses en línia, podcasts radiofònics, passejades per la ciutat, converses, lectures dramatitzades, etc.
  • De Grec a Grec: aquesta edició, el Grec no abaixarà el teló a finals de juliol com acostuma a ser habitual, sinó que estrenarà espectacles durant la temporada 2020-2021 (a partir de la Fira de Tàrrega) per acollir aquelles propostes amb les quals el festival havia adquirit un compromís de coproducció i que havien d’estrenar-se aquest juliol, però no han pogut fer el seu procés d’assajos a causa de l’alerta sanitària

Pots consultar tota la programació i comprar les entrades (a preu més reduït aquest any) AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.