Teatre

Sotrac | 26è Circ d’Hivern

Fins al 30 de gener, Ateneu Popular 9barris

sotrac_xarxes

 

*Després de superar la covid, i veient l’èxit entre tota mena de públic, han decidit afegir 5 funcions extres, de divendres 28 fins al diumenge 30

L’Ateneu Popular 9barris estrena Sotrac, el 26è Circ d’Hivern. Un espectacle de circ contemporani per a tots els públics i totes les edats ple d’humor, crítica i risc. En aquesta edició reflexionen al voltant de l’ús de les noves tecnologies en la nostra societat, de com ens afecten i ens distancien.

Sinopsi | ‘Sotrac’ planteja una revisió irònica d’alguns problemes actuals per tal de qüestionar comportaments individuals i col·lectius. Una reflexió sobre com aprofitem el temps, com gaudim la vida i com afrontem la mort en una societat cada cop més distanciada per l’ús de les noves tecnologies. I també, una clara crítica a les economies de plataforma i com aquestes ens fan la vida insostenible. Risc, humor i crítica per a parlar de situacions quotidianes que ens porten a llocs imprevisibles.

Més info i entrades a ATENEU POPULAR 9 BARRIS

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.