Arxiu

200 Centímetros – Magia, fase lo que fase

Fins al 30 d'octubre, Cincómonos

200cms Banner_1

200 Centímetros” és la distància que hi ha entre l’avorriment més absolut i la possibilitat de divertir-se. La distància per arribar a la sorpresa assegurada que t’espera a la Sala Cincómonos

Israel Belchi, Xavi García, Jaime Martín i Jordi Saín són quatre mags molt diferents entre ells, però amb una cosa en comú: gaudeixen de la màgia i volen que tu també la gaudeixis tant com ells. Aquests apassionats de la màgia de prop et proposen un xou màgic desinfectat i distanciat. Un xou que només podràs gaudir mentre duri aquesta nova realitat que ens ha tocat viure. 

200 Centímetros” és l’espectacle de la companyia Un mago en tu vida dissenyat per a l’ocasió. Un xou renovat del cap als peus, per garantir les mesures sanitàries preventives, però amb el mateix ingredient secret: la passió per la màgia. Un xou divertit, participatiu i preventiu. Viuràs la màgia a tan sols un parell de metres!

Més info AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.