Arxiu

Art Nou

Del 25 de juny al 10 de setembre, diferents espais

art-nou-1

Notícia original: BARCELONA CULTURA

El 25 de juny arrenca la 9a edició d’Art Nou, amb exposicions, activitats paral·leles, tallers i visites guiades, que convertiran Barcelona i L’Hospitalet en epicentre de l’art jove. Aquesta és una iniciativa que vol destacar maneres de fer emergents en l’art i oferir marcs de col·laboració entre artistes joves i galeries.

Es podran visitar 13 exposicions en diferents espais:

Barcelona“Palpitar, palpar”, de Laura Llaneli, a ADN Galería; “To talk about trees”, de Sara Agudo Millán, a Chiquita Room; “La teoria definitiva”, d’Albert Gironès, a Homesession; “Hi ha una història d’una dona que”, d’Irene Solà, a Àngels Barcelona; “El retorn a Ripollet”, de Marcel Rubio Juliana, a Joan Prats Warehouse; “Una luz cegadora”, d’Anna Irina Russell, a Bombon Projects; “Recers”, d’Emma Llorente Palacio, a Galeria H2O; “El necessari”, de Lluc Baños, a Víctor Lope Arte Contemporáneo, i “Como Dios manda”, de Gema Polanco, a Alalimón Galería.

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.