Notícies

Atenció! Les activitats culturals es veuen afectades per la nova normativa sanitària. Consulteu els organitzadors de cada esdeveniment per a més informació.

:-(

COVID

(informació publicada el 29-10-2020)

Moltes de les activitats culturals que us oferim a la nostra agenda han patit canvis degut a les noves mesures sanitàries aprovades.

Intentem actualitzar amb la informació que ens arriba, però us demanem que consulteu SEMPRE l’enllaç que us facilitem de l’organitzador de cada activitat en concret. Així podreu comprovar tant cancel·lacions com forma de retorn d’entrades.

 

Afectacions als equipaments i l’activitat cultural via BCN CULTURA

La programació cultural presencial als Centres Cívics quedarà suspesa i es mantindrà la programació per mitjans telemàtics. En aquests equipaments s’hi desenvoluparan les activitats previstes en la Resolució de la Generalitat: els programes i activitats d’intervenció social i els menjadors de caràcter social, així com l’activitat docent dels centres educatius que ho requereixin. La programació presencial del circuit del Barcelona Districte Cultural de tardor queda també suspesa temporalment.

La xarxa de Biblioteques de Barcelona es mantindrà oberta en la seva totalitat i es limitarà l’activitat dels equipaments al servei de recollida i lliurament de documents reservats prèviament. Es manté també tota l’activitat en línia i la cessió d’espais a centres educatius pera l’activitat col·lectiva i als CAPs per a la campanya de vacunació de la grip.

Les fàbriques de creació desenvoluparan l’activitat de les residències de creació i treball intern de residents, així com els entrenaments professionals a un terç de l’aforament i les activitats educatives lligades als centres escolars com ara En Residència, o tallers amb grups bombolla.

La xarxa de Museus, sales d’Exposicions, centres de Creació i Arts Visuals i Arxius municipals restaran oberts en el seu horari habitual però amb una reducció de l’aforament a un terç de la capacitat dels espais. Durant el període que duri la restricció queden anul·lades totes les activitats culturals associades a l’activitat ordinària dels centres que comportin assistència de públic, com ara tallers, actuacions o conferències. S’anul·la també la Nit dels Museus prevista per al proper dissabte 14 de novembre.

El programa Sala Barcelona edició tardor, coproduït amb l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya, ajorna els concerts previstos per aquest període fins que s’aixequi la restricció.

El Festival Dau, previst per al cap de setmana del 14 de novembre, suspèn les activitats presencials programades a la Fabra i Coats i se celebrarà en format virtual.

El festival literari Barcelona Novel·la Històrica, tindrà lloc a les dates previstes entre el 9 i 14 de novembre, amb activitats sense públic i retransmeses per streaming.

El cicle Cultura Popular als Ateneus mantindrà l’activitat prevista sense públic i serà emesa pel canal Youtube de cultura popular. I el Pantalla Barcelona també atura la seva activitat durant aquestes dues setmanes.