Arxiu

Balance

29 de maig, Espai Jove la Fontana

balance

La cia. Kübik presenta l’espectacle Balance el dissabte 29 de maig a les 19 h a La Fontana. Aquest espectacle de dansa i teatre és un punt de trobada de cinc personatges basats en els elements: aigua, terra, aire, foc i èter. Aborda la capacitat i les maneres d’adaptar-se que cadascú té amb la resta amb la intenció d’analitzar la societat actual i posar el focus en les persones que han hagut d’adaptar-se a una nova cultura, que van néixer en la lluita i la supervivència d’una població oprimida i el moviment de les quals està carregat de significat.

Com ens deixem canviar o com canviem segons amb qui ens relacionem? La investigació de la Cia. Kübik busca les formes que té la societat de trobar un equilibri entre diferents formes de ser i de fer i com, a través de la identitat de cadascú, es poden trobar diferents camins per arribar a escoltar l’altre i ser capaç de posar-se en la seva pell.

L’entrada és a taquilla inversa amb limitació d’aforament i inscripció prèvia a través d’aquest formulari

Més info a ESPAI JOVE LA FONTANA

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.