Arxiu

Biocap Festival

31 de desembre, Fira de Barcelona - Gran Via

 

biocap_horaris

 

El 31 de desembre  Fira de Barcelona – Gran Via acollirà la primera edició del Biocap Festival: El primer festival de cap d’any que s’organitza a Barcelona i que  programa els grups de referència de la música urbana catalana, espanyola i europea. En total seran 12 hores de música ininterrompuda, 2 escenaris climatitzats i un cartell paritari protagonitzat pels millors artistes nacionals i internacionals del moment. 

Biocap Festival compta amb un potent escenari principal protagonitzat per l’andalusa Mala Rodríguez, una de les primeres referències femenines del hip hop nacional. L’acompanyaran els valencians ZOO i els catalans Doctor Prats, dos noms punters de la música festiva i urbana contemporània. També hi seran els italians Talco, referents de l’ska-punk, i cita obligada als principals festivals europeus. Els navarresos de moda Iseo & DodoSound, portaran el seu dubpop-avançat en el seu format de luxe, que vol dir acompanyats de la banda The Mousehunters. Els valencians Mafalda continuaran demostrant que són una de les bandes de música urbana més explosives del país. De la mateixa manera, els barcelonins La Sra Tomasa descarregaran la seva fusió de música electrònica amb ritmes llatins, i les Balkan Paradise Orchestra faran ballar tothom amb la seva eficaç música balcànica. La cloenda d’aquest escenari serà a càrrec de la parella de dj’s catalans Rambla i Partisana.
Al segon escenari, el Dub Stage , centrat en la música d’influència jamaicana, molt de moda actualment, s’hi espera una combinació de música en directe i més de quinze artistes destacats que faran vibrar els amants del gènere. Des dels molt esperats Aba Shanti (Gran Bretanya) o Sista Habesha (Itàlia) als barcelonins més en forma Adala i Paula Bu, passant per Nati Makeda, Pupa Congo, Kram Metsy, Sista Livity, Jah Wind, Little Java, King Siva, Monkey Warrior, Dimas, Dub String, Mighty Caño, Emma Youth, Nyahbinghidub o Purple Rockets.

Més info AQUÍ

 

 

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.