Arxiu

Campanades de Cap d’Any 2019

31 de desembre, Av. Reina Maria Cristina

CAP_D_ANY_BARCELONA_2019

 

Dotze campanades, dotze fites i dotze desitjos en un espectacle multimèdia de llum, aigua, foc i música original a càrrec de la companyia Groupe F. 

La companyia francesa, una de les més destacades del panorama internacional en la creació de grans espectacles per a l’espai públic, responsable d’esdeveniments com la inauguració del Louvre d’Abu Dhabi o dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, serà l’encarregada de dissenyar el nostre particular ritus de pas d’un any a l’altre.

El grup s’ha inspirat en la tradició dels dotze grans de raïm i ha fet d’aquest número la clau d’un espectacle multimèdia que omplirà de llum i foc l’avinguda Maria Cristina. Uns fabulosos efectes visuals de gran format il·luminaran la primera nit de l’any a Barcelona. En el marc de la de celebració del Cap d’Any, Group F ha creat una coreografia artística d’expressió netament contemporània, en què els artistes, la llum, els focs d’artifici, l’aigua i els elements aeris, a més de la banda sonora especialment  creada per a l’ocasió, ens faran vibrar i emocionar. El resultat serà alhora magnífic i delicat, una espectacular expressió de celebració col·lectiva.

No falteu a la cita el dia 31 de desembre. Us esperem al recinte de la Font Màgica de Montjuïc a partir de les 21.30 h, quan s’obriran les portes i podreu gaudir de les coreografies musicals de les fonts: el millor aperitiu fins que, a les 23.45 h, comenci l’espectacle!

  • A partir de les 21.30 h, coreografies de la Font Màgica.
  • Inici de l’espectacle de Cap d’Any: 23.45 h.
  • Servei de metro de manera continuada

Més info AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.