Arxiu

Cicle activitats 8M a La Fontana

Del 5 al 30 de març, Espai Jove La Fontana

8m_fontana_web

Un 8 de març més i, malgrat la pandèmia mundial, des de La Fontana reivindiquen el feminisme per posar de manifest les desigualtats encara avui existents que afecten les dones. No et perdis el cicle d’activitats del mes de març, entrada gratuïta i reserva prèvia:

  • EXPOSICIÓ COL·LABORATIVA D’ART FEMINISTA “Els nostres cossos”. Del 9 al 30 de març amb inauguració el dijous 11 de març a les 18 h. 25 dones joves artistes de diferents disciplines de les arts plàstiques agrupen les seves obres al voltant de la reapropiació dels cossos femenins. 
  • DANSA “Flor de Luz” de la cia. GUIE’ BIAANI’. Divendres 12 de març a les 19.30 h. Situacions reals que han viscut les dones per fer crítica social i fer visible la situació de la dona en la societat. 
  • XERRADA  “Serveis juvenils contra les violències”. Dimarts 16 de març a les 18 h. En línia. Quins mecanismes tenim a l’abast en els serveis públics per fer front a les violències masclistes? A càrrec de Sònia Ricondo, advocada i assesora especialitzada en violències masclistes.

Més info a ESPAI JOVE LA FONTANA

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.