Arxiu

CICLE Prepara’t per buscar feina

Del 15 al 30 de gener

cicle_xerrades_feina_cartell

Si estàs cercant feina, aquí tens tres xerrades complementàries que et poden anar d’allò més bé:

XERRADA 1: Busques feina? Sigues el candidat a les nostres ofertes de feina

Dimarts 15/1/2019 a les 18h Biblioteca Jaume Fuster

Si vols augmentar les teves opcions de trobar feina has d’utilitzar tots els canals que tens al teu abast. Barcelona Activa, mitjançant la Plataforma Empresa i Ocupació, gestiona ofertes de feina d’empreses de la ciutat. Vine a donar-te d’alta en aquesta plataforma i conèixer com pots optar a aquestes ofertes!

XERRADA 2: El CV i la carta: Prepara la teva millor versió

Dimecres 23/1/2019 a les 18h a l’Espai Jove la Fontana

El currículum vitae i la carta de presentació són la primera imatge que semporta lempresa de tu. Tingues clar quina és la informació més important per posar-hi segons el teu perfil i quina és la millor manera de presentar- lo.

XERRADA 3: Com preparar una entrevista de feina 

Dimecres 30/1/2019 a les 18h a l’Espai Jove la Fontana

Les entrevistes de selecció són un punt molt important en el camí cap a l’obtenció d’una feina. Tot el que passi durant l’entrevista serà determinant per l’elecció final del candidat. Deixaràs aquesta oportunitat en mans de l’atzar? Preparat l’entrevista des del moment en què reps la trucada de l’empresa i no deixis res a la improvisació!

Més info AQUÍ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.