Arxiu

Còmic Barcelona 2019

5, 6 i 7 d'abril, Fira Barcelona Montjuïc

comic_barcelona_20189_cartell

 

Aquest any el Saló Internacional del Còmic de Barcelona obrirà les seves portes amb grans novetats! La principal i més evident és el canvi de nom. A partir d’aquest any passa a ser el Còmic Barcelona!

Oferirà més activitats professionals, més activitats lúdiques per a tots els aficionats, més conferències, trobades amb autors, masterclass, tertúlies, documentals, projeccions,… 

Les exposicions també tindran un lloc destacat:  una exposició antològica dedicada a l’obra de Laura Pérez Vernetti (guanyadora del Gran Premi del Saló del Còmic de Barcelona de l’any passat), una mostra dedicada al recentment mort Stan Lee,… entre d’altres. 

També hi trobaràs un nou espai: Alter ComicBarcelona. Un projecte que neix amb il·lusió per donar l’oportunitat a què editorials petites, independents, alternatives, o de recent creació puguin participar com a expositors, vendre les seves publicacions, donar-se a conèixer, fer contactes, portar els seus autors perquè signin exemplars…

Més info AQUÍ

 

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.