Arxiu

Comic Barcelona 2021

28, 29 i 30 de maig, online

comic_barcelona_2021_cartell

The show must go on! El Comic Barcelona de 2021 es trasllada durant els dies 28, 29 i 30 de maig al món digital, per a arribar a tothom a través de les seves pantalles, siguin tauletes, mòbils o televisors 4K. 

Per a aquesta edició del 39 Comic Barcelona On Demand, programa diverses hores d’activitats en directe al llarg de tot el cap de setmana es complementaran amb una sèrie de continguts sota demanda als quals es podrà accedir des del moment de la inauguració de l’esdeveniment virtual a la pàgina web www.comicondemand.es. El canal de YouTube de Comic Barcelona es transforma en una sales d’actes, amb una sèrie de propostes per a continuar divulgant la cultura comiquera. 

No faltaran autores i autors convidats que vindran a presentar els seus nous treballs o a debatre sobre les superheroïnes o el còmic underground. Les editorials també tindran el seu moment per a presentar algunes de les seves novetats més recents i potser fer alguns anuncis interessants per al futur.

Però hi haurà més sorpreses. S’han organitzat algunes activitats que van més enllà de les taules rodones. Amb la col·laboració de l’Escola Joso s’organitzarà un Royal Rumble, un combat entre diversos dibuixants que serà tan tens i intens com qualsevol pugna pel títol mundial de lluita lliure. El dissabte a la nit, en una sessió “golfa” molt especial amb la col·laboració de Devir Iberia, amb quatre incauts autors i autores enmig d’una partida de rol que promet ser èpica: sabran defensar-se sense els seus llapis o el Photoshop?

Més info a COMIC BARCELONA 2021

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.