Arxiu

Còmic Barcelona 2022

6, 7 i 8 de maig, Fira Barcelona Montjuïc

comic_barcelona_2022

El Còmic Barcelona torna a la presencialitat per celebrar el seu 40 aniversari! Hi haurà grans convidats, moltes activitats, i una exposició retrospectiva dels darrers quaranta anys.

L’exposició del 40 aniversari del Còmic Barcelona vol oferir un repàs a alguns dels moments i personatges més recordats que han passat per l’esdeveniment. També hi haurà espai per viatjar per la història del còmic dels últims 40 anys, amb obres, autors i esdeveniments que poden haver tingut relació amb “el Saló” o no.

Autores i autors continuen sent el centre de les activitats del Còmic Barcelona i és per això que l’organització treballa per poder convidar a la festa del 40è aniversari una bona selecció de primeres espases del còmic nacional i internacional. Per ara podem confirmar la presència d’un vell conegut del públic de Barcelona com es Peter Bagge, conegut sobretot pel seu retrat de la generació X amb el títol de Odio (La Cúpula). En canvi, John Allison, amb Giant Days (Fandogamia), ofereix un retrat d’una generació molt més jove i actual, i segur que ens podrà explicar moltes coses sobre la publicació de còmics a la xarxa. També podem anunciar ja la presència de Nora Krug, autora del premiat Heimat, lejos de mi hogar (Salamandra Graphic), on fa un assaig en forma de còmic sobre la identitat alemanya.

L’edició de 2020 s’havia d’estrenar amb dues noves grans seccions, però evidentment no es va poder celebrar. Després d’aquest parèntesi forçat, tornen Comic Vision i Comic Fantasy amb vista a convertir-se en dues seccions importants dins l’oferta del Còmic Barcelona

A banda de totes aquestes novetats, el Còmic Barcelona oferirà com és habitual un seguit de taules rodones i activitats amb autors, tallers, projeccions, presentacions editorials i el retorn de la secció Comic Kids.

Més info a CÒMIC BARCELONA 2022

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.