Arxiu

Concert “Homenatge a Xavi Turull”

26 de setembre, Park Güell

xavi_turull

L’any 2020 començava amb una mala notícia: la mort a causa del càncer de Xavi Turull, un músic barceloní, especialista en percussió, que va conèixer mil i un ritmes del món del flamenc i les músiques del Mediterrani. Va treballar amb una pila d’artistes i grups, com Rosario Flores, Estopa, Ketama, Manolo García… Amb el seu grup Ojos de Brujo va fer realitat un somni: el de donar vida a una formació creativa i combativa, amb un repertori ple de ritmes, que va aconseguir el reconeixement internacional durant la primera meitat del segle XXI (un Grammy Llatí al Millor Àlbum Flamenc, un guardó de la BBC a la millor banda en directe, el Premi a la Millor Gira de l’Acadèmia de la Música….).

Amics i músics que han compartit projectes amb Xavi Turull li reten homenatge en un concert on podrem escoltar músics d’Ojos de Brujo, La Pegatina, Txarango, Joan Garriga, Lenacay, La Nave Bruja, Amalgama, Maruja Limón… Un dia especial per recordar un músic imprescindible, el que va posar les bases del sonido Barcelona.

Recordeu que l’aforament és limitat i que tots els concerts requereixen reserva. Podeu reservar entrades al web de LA MERCÈ 2020

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.