Arxiu

Correfoc de la Mercè 2022

25 de setembre, Passeig de Gràcia

corefoc_adult_merce_2022

Amb el llançament d’un petit castell de focs, s’obrirà la Porta de l’Infern i començaran a sortir-ne els diables i bèsties de foc més temuts de la ciutat. Són més de seixanta formacions provinents de la majoria dels barris de Barcelona. Enguany l’acte canvia d’ubicació i se suma a les celebracions pels 200 anys del passeig de Gràcia. En aquest cas, les colles sortiran de la Porta de l’Infern ubicada al capdamunt del passeig i baixaran llançant coets, carretons i petards de tota mena mentre el públic se submergeix en les espurnes. Abans, però, hi haurà la Tabalada Infernal (20.00 h) i la Ceptrotada (20.25 h)

Per als actes de foc, protegiu-vos bé! Vestiu-vos còmodament. Poseu-vos pantaló llarg i roba de màniga llarga, a més d’un barret, mocador o caputxa que us cobreixi bé el cap. També és important portar calçat còmode, per si us toca córrer davant de les espurnes. No feu servir cap peça sintètica, ja que és inflamable. Trieu peces de cotó. No llanceu aigua ni cap element a les colles, ni a terra. Pot fer que els diables rellisquin i amb la pólvora es poden inflamar o ser imprevisibles. Manteniu la distància. Si és la primera vegada que hi participeu o si no les teniu totes, guardeu les distàncies amb els diables i les bèsties per poder participar amb total seguretat en la festa del foc. Vosaltres decidiu si us hi apropeu poc o molt. Ni alcohol, ni vidre. Si heu de gaudir de la festa, millor que ho feu sense beure alcohol abans. D’aquesta manera, podreu estar alerta per participar en el Correfoc de la Mercè amb tota la seguretat.

ON? 20:30h | Inici al passeig de Gràcia amb Rosselló // Recorregut: passeig de Gràcia de Rosselló fins a Aragó.

Més info a LA MERCÈ 2022 · correfoc

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.