Arxiu

Cursa de la Mercè 2019

29 de setembre

CURSA_DE_LA_MERCE_2019

Tot a punt per a una nova edició de la Cursa de la Mercè! Serà el el proper 29 de setembre a les 9h del matí amb sortida i arribada a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

La Cursa de la Mercè proposa un circuit de 10 quilòmetres que passa per alguns dels punts més emblemàtics de la capital catalana. El recorregut d’aquesta edició 2019 serà el següent:

Sortida: av. de la Reina M. Cristina, pl. d’Espanya, av. del Paral·lel, c. Calàbria, Gran Via de les Corts Catalanes, pg. de Sant Joan, pg. de Lluís Companys, c. Buenaventura Muñoz, c. Roger de Flor, pg. de Pujades, pg. de Lluís Companys calçada central (Arc de Triomf), rda. de Sant Pere, rda. Universitat, pl. de la Universitat, rda. de Sant Antoni, c. de Sepúlveda, c. de Viladomat, av. del Paral·lel. pl. d’Espanya, av. de la Reina M. Cristina. Arribada.

 

Recorregut de la cursa adaptada de 2 quilòmetres: Sortida. Sepúlveda-Comte Borrell, Viladomat, av. Paral·lel, pl. Espanya, av. Reina M. Cristina. Arribada.

Inscripcions obertes!

Més info a CURSA DE LA MERCÈ

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.