Arxiu

DESPLAÇA’T 2022

28 i 29 de maig

desplacat_2022

El Centre Cívic Casa Groga celebrarà una nova edició del festival Desplaça’t, dos dies intensos dies d’espectacles d’arts de carrer

Dissabte 28 de maig, l’eix del festival serà la cultura urbana. Al matí, hi haurà un skateparkun torneig de tennis de taula, el taller de grafit amb la Malicia i joves de l’AJSGA i, si teniu bon ritme, gaudireu amb la sessió del grup jove de taller de producció musical i dj. 

A la tarda, les danses urbanes s’apoderaran de la plaça Meguidó a través de les propostes d’escoles i ballarines de Barcelona que fomenten la creació contemporània del ball i la cultura urbana. En Maykel Guijarro del HOP – Plataforma de Dansa i Cultura Urbana conduirà la mostra, i, per tancar el dissabte, actuarà la cia. Roots amb la seva peça En proceso 

Diumenge 29 de maig, arrancarà amb Andròmina, un espai ambulant i polièdric on els participants poden conèixer i experimentar com és un procés creatiu a través de l’apassionant món de crear jocs amb objectes recuperats. Diumenge a la tarda, els jardins de Manuel J. Arnalot s’ompliran amb la Marató d’espectacles on nou reconeguts grups i companyies prendran el carrer amb les seves propostes acolorides i multidisciplinàries.  

L’apoteòsic comiat anirà a càrrec dels Diables de Montbau que ompliran la plaça Meguidó de llum, foc, festa i tradició.

Més info a CENTRE CÍVIC CASA GROGA

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.