Notícies

Ei! Et busquen a tu! Vols dissenyar el cartell de la MOSTRA D’ART JOVE DE L’EIXAMPLE

Inscripcions fins al 15 de març

mostra_art_jove_eixample_2019

La Mostra d’Art Jove de l’Eixample és un esdeveniment juvenil anual que se celebra cada primavera, als centres cívics i biblioteques de l’Eixample. A més d’una gran festa de les arts escèniques i plàstiques, esdevé espai de trobada per als joves amb inquietuds artístiques.

En la Mostra poden participar els nois i noies de 12 a 18 anys que realitzin alguna activitat organitzada per l’Eix Jove (tallers trimestrals, projectes de suport a la creació, cessions d’espais, etc.), o que bé estudiïn o visquin al Districte.  Tant en grup com en solitari. Si teniu ganes de posar-vos a sobre d’un escenari, apunteu-vos per cantar, ballar o actuar, i posarem al vostre abast els mitjans tècnics perquè tothom pugui gaudir dels vostres espectacles!

 

VOLS DISSENYAR EL CARTELL DE LA MOSTRA 2019?

T’agrada dibuixar?  Tens entre 12 i 18 anys? Doncs aquesta és la teva oportunitat! Participa al III Concurs de Cartells.

El cartell guanyador serà la imatge de la VI Mostra d’Art Jove de l’Eixample i es reproduirà en els fulletons i cartells de la programació dels actes, en les samarretes de la mostra i a les xarxes socials! 

Més info AQUÍ