Notícies

El Brot 2020 obre inscripcions! I, atenció, amplia el límit d’edat per participar

Inscripcions obertes fins l'1 de març

FESTIVAL_BROT_2020_tw

Aquesta és una crida per als i les joves amb passió per la música: ja podeu inscriure-us al Brot, el festival de música jove de Barcelona! Hi podeu participar grups i solistes, d’entre 14 i 29 anys, amb propostes de qualsevol estil i gènere musical.

Hi ha dues categories:

 - El Premi Embrió: per a participants de fins a 18 anys.
 - El Premi Brot: per a participants de fins a 29 anys

Com a novetat, enguany l’edat s’ha ampliat a 29 anys, amb l’objectiu de facilitar l’accés a altres persones músiques joves!

Quins premis podeu guanyar?
Per una banda, els i les participants a l’Embrió, opteu a dos premis: el premi del jurat dotat amb 750 € (repartits de manera igualitària entre els i les 5 participants finalistes), i un premi de 150 € per a la proposta més votada pel públic de la final de l’Embrió (el 29 de maig al Casal de Joves del Coll).

Per altra banda, els i les participants del Brot, podeu fer-vos amb el guardó que atorga el jurat (dotat amb 1.800 € repartits de manera igualitària entre els i les 6 participants finalistes) i/o amb el premi del públic, dotat amb 300 € per aquell grup o solista més votat pels i les assistents a la final del Brot (el 30 de maig a l’Espai Jove Les Basses).
I això no és tot!

Els i les participants finalistes, de les dues categories, guanyareu un vídeo amb la filmació de dues de les cançons que interpreteu a la final i diverses hores gratuïtes en els bucs d’assaig dels equipaments organitzadors, i també sereu proposats/ades per participar en alguns espais musicals de referència a Barcelona com La Mercè, Lali Jove (emmarcada en festes de Santa Eulàlia), el Primavera als Barris, el Festival Bioritme, entre d’altres…

Més info i bases a FESTIVAL BROT 2020