Arxiu

Els Vespres d’Hivern 2021

4 i 18 de febrer, presencial i online

CARTELL_els_vespres_hivern_2021

La Universitat de Barcelona continua apostant per la cultura en les circumstàncies actuals amb la sisena edició del cicle de concerts Els Vespres d’Hivern. Enguany, a més del format presencial al Paranimf (amb l’aforament limitat per les mesures sanitàries), els concerts també es podran seguir en directe de manera virtual, amb inscripció prèvia.

Música càlida per animar els vespres d’hivern en un escenari extraordinari!

  • LU ROIS – 4 de febrer – 20h - La cantant, pianista i compositora sabadellenca presenta Microcosmos. Cançons que orbiten al voltant de la maternitat i en què trobem una Lu Rois madura. Un cant d’alegria i sensibilitat a la vida que s’estrena. Invitacions disponibles a partir del 28 de gener.
  • ANNA ANDREU – 18 de febrer – 20h - La colíder del grup Cálido Home, debuta en solitari amb Els mals costums, un càlid projecte amb lletres preciosistes. Un primer disc que sorprèn per la solidesa i que ha tingut una gran acollida. L’acompanya la Marina Arrufat a la bateria. Invitacions disponibles a partir de l’11 de febrer.

Més info a ELS VESPRES

On puc preguntar si vull saber-ne més?

Si vols saber més coses o tens algun dubte que vulguis consultar-nos, passa pel nostre consultori i pregunta el que vulguis.